...

De Beste slaapmasker voor een slechte slaper: onze topkeuzes en waarom

Beste slaapmasker

Jij of jouw kind een slechte slaper

Slaapmaskers voor de slechte slaper! Slaapmaskers lijken misschien allemaal hetzelfde, maar van hoeveel licht ze blokkeren tot de hoeveelheid druk die ze op je ogen uitoefenen, deze slaaphulpmiddelen kunnen inderdaad enorm variëren. Dus in de loop van meer dan een maand hebben we 3 slaapmaskers getest om de beste optie te vinden. We hebben ons gericht op het unieke ontwerp, de hoeveelheid licht die elk wordt uitgefilterd en het comfort tijdens meerdere nachten slapen. Dus niet als slechte slaper de dag door moeten.

slechte slaper

Een slechte slaper lees deze, ons geteste uitkomst.

 • Lichtblokkering: Een slaapmasker dat het licht niet blokkeert, is als een zwembad zonder water. Daarom hebben we deze categorie meer gewogen dan andere. Maskers die zelfs maar een klein beetje licht vertoonden, verloren een punt. We testten op klaarlichte dag en ‘s nachts in een minder dan pikzwart appartement in Amsterdam.
 • Materiaalsamenstelling: Als iets de hele nacht op je ogen blijft zitten terwijl je slaapt, moet het zacht en ademend zijn. Tijdens het testen waren we voorzichtig om te zien of de huid waar het masker aanraakte, warm, koud of ongemakkelijk aanvoelde. We hebben ook aandacht besteed aan hoe onze ogen aanvoelden na een nachtrust met het masker op. Waren ze droog? Voelden ze zich verstikt? Hoe zachter en meer ademend het masker, hoe hoger de score.
 • Veelzijdigheid in gezichtsvorm: geen enkel gezicht is precies hetzelfde, en dat wordt overduidelijk bij het zoeken naar een oogmasker dat voor iedereen werkt. We hebben elk masker beoordeeld op zijn vermogen om een ​​verscheidenheid aan gezichtsvormen en -groottes, neustypes, jukbeenderen en oogtypes te accommoderen. Hoe veelzijdiger, hoe hoger de score.
 • Algehele bouw: we hebben elastieken uitgerekt, gebald, gewassen, gedroogd en erin geslapen om te zien hoe ze bestand waren tegen typische slijtage. Daarna beoordeelden we welke tegen een stootje waren, nog werkten en er als nieuw uitzagen.
 • Inpakbaarheid: Slaapmaskers zijn een populaire reisgenoot voor frequent flyers, en onze topkeuze moest goed worden verpakt. We hebben gekeken hoe het masker zelf bestand was tegen vastzitten in een koffer of tas en of het werd geleverd met een eigen reistas. Maskers verloren punten voor het krijgen van kreukels of beschadiging en ook voor het beschadigen van andere voorwerpen in de tas.
 • Gewicht: bij het ingaan van deze test wisten we niet zeker of het gewicht er toe zou doen of niet, dus besloten we elk masker te wegen en vervolgens te bepalen of dat een impact had. Het bleek dat het geen consistente manier was om een ​​masker te beoordelen. Sommige lichtere maskers voelden beter aan dan zwaardere en vice versa, dus we hebben dit uiteindelijk gecombineerd met de comfortscore.
 • Wasbaarheid: Dit was een andere verrassende categorie. We waren ervan uitgegaan dat ten minste één van de maskers machinewasbaar zou zijn, maar geen van de maskers die we hebben getest, voldeed aan die verwachting. We beoordeelden hoe moeilijk elk masker was om schoon te maken, te drogen en weer klaar te maken voor gebruik. Sommigen deden het beter met een strijkijzer, terwijl anderen ‘s ochtends konden worden afgespoeld en’ s middags zonder poespas konden worden gedragen. Een was volledig onwasbaar. De hoogste punten gingen naar de maskers die goed schoongemaakt konden worden zonder extra stappen of moeite.
 • Kleuropties: we houden van opties als het gaat om een ​​persoonlijk accessoire als dit, dus maskers die meer kleuren en patronen boden, kregen hogere cijfers.

Laten we meteen ter zake komen. Je bent een slechte slaper die geen goede nachtrust heeft gehad, en daarom ben je hier.

Schouderpijn terzijde, laten we u verzekeren dat het onwaarschijnlijk is dat uw slaaphouding een boosdoener is. Een voor de hand liggende oplossing is een oogmasker, en niet zomaar een. Blijf lezen voor de beste slaapmaskers voor zijslapers en waarom. Koop een slaapmasker of oordoppen voor de slechte slaper.

Een opmerking van ons voor slechte slaper zoals jij

Sta ons deze schaamteloze plug toe: de meeste van onze traploos verstelbare maskers zijn ontworpen om te werken voor alle slaapposities: rug, voorkant en zijkant. We zouden er niet aan denken om met een lijst te komen als dit niet het geval was.

De reden waarom we dit vanaf het begin hebben gedaan, is simpel: zij slapen heeft de voorkeur van meer dan 60% van de mensen, of ze nu weten dat dit de gezondste houding is of niet. We hebben je gedekt, ongeacht welk masker je kiest.

Het kan moeilijk zijn om het beste slaapmasker te kiezen. Of je nu een zijslaper bent die er al een gebruikt of niet, deze veelvoorkomende problemen zullen je helpen de blindgangers te herkennen.

slechte slaper lees deze tips

Je weet dit waarschijnlijk al over zijslapen, maar het is normaal om in de loop van de nacht van links naar rechts te wisselen. Je moet. Anders lijden je schouders ‘s ochtends. Hoewel een slaapmasker je schouderpijn niet wegneemt (een orthopedist zal helpen), zal het je helpen om beter te slapen.

Met dit in gedachten moet het beste slaapmasker voor zijslapers strak genoeg rond de ogen zitten om te blijven zitten, hoe vaak je ook verschuift. De riem moet ook duurzaam zijn. Anders ligt het ‘s ochtends op de grond of ergens tussen je lakens. Wordt dus geen slechte slaper.

Je bent je bewust van rimpels en je slaapmasker trekt rond je oogcontour.

Een nadeel van slapen aan de zijkant is dat het de huid rond je ogen trekt. Helaas leidt dit naast het natuurlijke verouderingsproces tot rimpels en fijne lijntjes. Maar overweeg een zijden slaapmasker voordat u probeert uw slaaphouding voorgoed te veranderen.

Daarnaast zijn er nog andere voordelen van slapen met een zijden slaapmasker voor de slechte slaper. Hier zijn een paar:

 • Zijde is van nature hydraterend
 • Het absorbeert minder van je huidverzorgingsproducten
 • Het voelt zo goed op je huid
 • Je haar zal er niet aan blijven haken

Zijde is een fijne en glanzende stof die glad aanvoelt. Daarom vraag je je misschien af hoe iets dat van deze stof is gemaakt, op zijn plaats kan blijven en licht effectief kan blokkeren. Ons antwoord: het hangt af van het slaapmasker. Welke? Blijf lezen.

Uw slaapmasker is te omvangrijk, waardoor slapen op de zij oncomfortabel wordt.

Misschien kun je niet zonder een nachtlampje. Of je kamer wordt ‘s ochtends praktisch overspoeld met zonlicht. Zo is je slaapmasker breed en dik. Maar, we snappen het. Je hebt een hekel aan alles op je gezicht (en je oren) terwijl je slaapt.

Als zijslaper kun je zonder die extra ruimte tussen je hoofd en het kussen. En het voor de hand liggende antwoord hierop is om een slanker slaapmasker te krijgen.

Het probleem is dat de meeste dunne slaapmaskerbandjes zijn gemaakt van dun materiaal, waardoor er licht doorheen kan sijpelen. Het heeft waarschijnlijk ook een dunne elastische band om het op zijn plaats te houden. Aangezien je alles op je oren haat, is dit een echte domper. En op een gegeven moment verliest dit al zijn elasticiteit. De slechte slaper is altijd de dupe van een slechte nachtrust en dit is ochtend op gedurende de dag te merken aan zijn gedrag.

Wat je nodig hebt, is een masker dat slank en toch duurzaam genoeg is om te blijven zitten terwijl het zijn meest elementaire functie vervult: het blokkeren van licht. (En voor het geval het je eerste keer is, kun je als volgt een slaapmasker dragen.)

Laten we nu twee oogmaskers bekijken die u helpen beter te slapen en te dutten. Zodat  jij geen slechte slaper wordt

Handgemaakte slaapmasker
airforce bluetooth slaapmasker

Slaapmasker voor zijslapers

Er zijn verschillende voordelen van zijden oogmaskers voor een betere schoonheidsslaap, maar het komt erop neer dat het rimpels helpt voorkomen. Glad en glanzend, het zorgt voor minder wrijving rond uw oogcontour. En als je veel bezig bent met huidverzorging, absorbeert het minder van je wonderserums. Zonder verder oponthoud.

Zijslaaptips voor beter slapen

Dus we hebben je op de hoogte gebracht van het beste slaapmasker voor zijslapers. Sta ons toe enkele tips te delen om deze slaaphouding beter voor u te laten werken.

Op uw zij slapen betekent dat u ervoor moet zorgen dat uw nek en hoofd op één lijn liggen met uw ruggengraat. Tenzij je wakker wilt worden met pijn natuurlijk.

Gebruik één kussen voor je hoofd.
Stel je voor dat je op drie zachte kussens slaapt. Klinkt het niet aantrekkelijk? De waarheid is dat het geen geweldig idee is, vooral voor zijslapers. Je hebt geen tonnen kussens nodig. Slechts één zal doen.

Het hoofdkussen moet uw nek en hoofd ondersteunen. Te dun en er zal een ruimte zijn tussen uw hoofd, nek en de matras. Te dik en uw hoofd zal in een hoek worden gekanteld, waardoor een verkeerde uitlijning met de wervelkolom ontstaat.

Leg een kussen tussen je benen.
Ondertussen zorgt het leggen van een ander kussen tussen uw benen ervoor dat uw ruggengraat uitgelijnd blijft.(1) Uw knieën moeten ook gebogen zijn. Dit kussen moet dikker zijn dan dat voor je hoofd.

Slapen met een kussen tussen je benen is ook goed als je zwanger bent, lage rugpijn hebt of ischias hebt.

Als u herstellende bent van een heupvervangende operatie, wordt het aanbevolen om met twee kussens tussen uw benen te slapen.(2)

(Tip: je kunt er ook voor kiezen om te slapen met een echt goed lichaamskussen.)

Gebruik een matras die zich aanpast aan uw lichaam.
Als zijslaper is een matras die zich aanpast aan de vorm de beste keuze. Degenen gemaakt van traagschuim zijn een goede optie.

Het is belangrijk dat het niet te stevig of te zacht is om de contouren van je lichaam te ondersteunen. Het moet met lagen worden geconstrueerd om ook uw drukpunten te verlichten. Voorkom een slechter slaper te zijn.

Wanneer je niet op je zij moet slapen
De foetushouding is geweldig voor het verminderen van brandend maagzuur en GERD. Het is niet goed voor schouderblessures.

Op deze manier slapen legt extra gewicht op je schouders. Al is het maar één schouder met een probleem. Zijwaarts slapen betekent dat het zeer goed mogelijk is dat u ‘s nachts op een bepaald moment (of meer) onbewust van kant verandert. Er is dus geen pijnvrije garantie.

Waarom heroverwegen om over te schakelen naar een andere slaaphouding?
Tenzij uw arts dit zegt, is het onwaarschijnlijk (maar niet onmogelijk) dat uw zijslaaphouding een slechte slaapkwaliteit veroorzaakt. Afgezien van het veroorzaken van schouderpijn en het niet helpen van je sinus, wordt het door experts beschouwd als een gezonde manier om te slapen. Dit is waarom:

Vermindert snurken als slechte slaper
Helpt de luchtwegen open te houden voor mensen met slaapapneu
Het is bekend dat slapen op uw linkerzij GERD-aanvallen vermindert.
Het is ideaal voor zwangere vrouwen omdat het een goede doorbloeding bevordert en de druk op de lever vermindert (het helpt ook de buik te ondersteunen).
Het is de ideale positie om afvalstoffen van het lymfestelsel kwijt te raken (het voorkomt degeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer of dementie.)(3)

Nu je tot de tanden gewapend bent met alles zijslapers, is het tijd om het beste slaapmasker voor zijslapers te kiezen. Zorg ervoor dat het ook uw andere behoeften dekt.

U kunt bijvoorbeeld gezondheidsproblemen hebben, zoals migraine of droge ogen. Geloof het of niet, er zijn slaapmaskers die je wat verlichting zullen geven.  Snel af van een slechte slaper. Bekijk onze andere artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten werken.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.